Thursday, 12 January 2012

New Family Member

Salam... da lama tak der entry yang ngarut²kan... bukan yang carut² yer.. hehehe... selama nih tak der mood nak tulis entry... tapi tetibe hari nih mood da datang balik... bukan apa.... semalam I rasa happy sikit dari hari² yang sebelumnya... hehehe...

11 January 2012... lahir la Puteri sulung dalam sejarah anak buah dalam family I... lama jugak la tunggu baru dapat puteri... maklum ler sebelum² semua anak² buah I Putera.. tuh yang giler excited bila dapat Puteri... so, seorang Puteri di kalangan 4 Putera... so sweet... hehehehe... tarraaa... ini la dia new born baby girl tuh....


Actually baby nih anak kedua pada kakak I yang kedua... Anak pertama si Ahmad Alif Danial... si adik ni plak belum ada nama lagi... tapi yang pastinya akan ada nama Alya dalam nama baby nih... so I called her baby Alya... Baby Alya lahir tak sure pukul berapa... sebab masa my dad message dalam pukul 3, my sis da pown selamat bersalin... Baby Alya nih agak besar jugak la... masa lahir berat dia 3.65 kg...

hmm... tak sabar nak jumpa ngan baby Alya... mesti come cam acik dia... hehehe

2 comments:

Pretty Ryna said... [Reply]

tahniah ema...tahniah jugak kat kakak ema n family...eh gurl ni comey sgt..nama sama mcm yaya la...:)

eMMa cahaYa Qaseh said... [Reply]

thanks kak ryna... ha'ah la sama nama cam yaya... tp tang alya jer la sama... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.::Tabung nak gi Holiday::.

Leave ur name and ur blog link here, i'll visit u back.. tq =)