Thursday, 26 January 2012

Selamat Tinggal Cygal

Selamat tinggal Cygal... sebenarnya da 2 minggu I pergi tingalkan Cygal... tapi baru sekarang ada masa nak update blog.. bila da pindah nih sebuk mengalahkan en PM.. hehehe... 

Sebenarnya berat sangat hati nak pegi tinggalkan tempat nih... bukan per... dah bertahun2 kot dok wat keje kat sini.. tup tup tetibe jer nak kena pindah... tahun lepas, I tinggalkan Cygal n kena pindah ke PV... tahun nih plak kena pindah lagi n kena dok kat Semua House... sedih sangat... banyak kenangan yang manis2 kat sini... rasa sayang nak tinggalkan Cygal... tapi apakan daya... arahan tetap arahan.. I nih kuli jer... bukan boss.. sbb tu la terpaksa ikut arahan....

Gonna miss my breakfast n lunch mate... mummy ryna... kak selly... anim.... najwa.... pas no da no more jalan2 cari makan naik baby black mummy ryna... 

ofismate yang sibuk ber'surfing' di saat I sebuk mem'packing' barang2.. haish....

my workstation... my work place... i miss my place!

antara barang2 yang da siap di pack...

telefon tuh I tak bawak k... hehehehe


Nanti if ada masa I akan update lagi... macam mana first time I naik train untuk pergi keje... kat SH ada limitation... I tak leh nak ber'blogging' sbb kat sana tak leh nak bukak blogspot... even FB pown tak leh bukak.. da kena block... huhuhu... sian kat I... huhuhuhu

3 comments:

Pretty Ryna said... [Reply]

ala...cedihnya ncf dah tak dak kat cygal.....hang parking kt mana ema...xnampak dah pun

(^_~)_V anim said... [Reply]

will miss u too emma ~ :D

eMMa cahaYa Qaseh said... [Reply]

sekarang ema paking kat ngan lrt universiti kak... dekat sikit nak jalan... hehehe... windu la kat akak n yg lain2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.::Tabung nak gi Holiday::.

Leave ur name and ur blog link here, i'll visit u back.. tq =)