Thursday, 29 December 2011

Menerjah ke Hot Spring Sungai Serai

Korang pernah dengar pasai Hot Spring Sungai Serai kat Hulu Langat tak? Saja la artuh pi jenjalan sana and teringin nak pi rendam2 kaki kat dalam air panas.. so, arituh I pown pegi la ke sana sebab nak ilangkan rasa keteringinan I nih... Jom layan pics masa kat Hot Spring Sungai Serai.

tak panas ker dorang nih sampai berendam cam ni

baru letak kaki sikit da tak tahan panas... huhuhu


errrr.. skali tengok cam kat tepi longkang kan? hehehehe


kalau tak nak berendam korang leh jugak mandi kat tepi telaga hot spring





Balik dari Hulu Langat, terus pi Hot Spring yang kat Setapak tuh... tapi kat situ tempatnya tertutup dan dalam bangunan apartment.. kat situ sapa nak masuk mandi or berendam kaki kena bayar RM 1 per head.. tapi gambar tak dan nak snap sbb pi situ kejap jer.. air dia pown tak sepanas yang kat Hot Spring Sungai Serai.. Tapi tu la next time boleh pegi lagi... lagipown masa pegi tuh tak bawak baju spare... next time la baru pi berendam dalam kolam air panas nih.. hehehehe.. asyik mandi air sejuk ja... skali skala nak kena gak berendam dalam air panas bagi kembangkan urat2 ni dan elok untuk pengaliran darah...

p/s: sorry kalau ada tying error... biasalakan... menaip guna sebelah tangan memang cam nih...

3 comments:

Pretty Ryna said... [Reply]

ema...mcm best ja sini.....jom kita

eMMa cahaYa Qaseh said... [Reply]

@Pretty Ryna: agak besh la kak.. ema ingat tangan ema da baik mmg nak gi berendam kat sini... ema da test ait kat sini lg panas compared to yg kt hot spring setapak tuh...

Time Attendance System said... [Reply]

Thanks for the information.
Been there.
Rasanya berendam di air yang hangat boleh menghilangkan letih di badan.
Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.::Tabung nak gi Holiday::.

Leave ur name and ur blog link here, i'll visit u back.. tq =)