Thursday, 1 December 2011

Promotion by Mayfair

Semalam I purchase coupon dari Mayfair yang hanya berharga RM 29.90... dan apa yang beshnya apa yang I dapat bila puchase this coupon macam² benefit...

Ini la dia model Mayfair yang baru... ekekeke (*_*)

Dalam coupon nih, I akan dapat 4 bonus. 1) I akan dapat free lifting facial... lifting facial nih selama 45 min dan untuk unisex.. maksudnya kat sini lelaki pown bleh beli coupon nih.. kat sini kalau u all tengok I dapat save up to RM 180 taw.. untung kan? hehehehe

Untuk bonus yang kedua plak, I akan dapat anti-stressing selama 20 min for FREE.... ulang sekali lagi FREE... hehehehe.. saja nak bagi korang panas... tapi untuk anti-stressing nih hanya untuk female jer.. kalau lelaki yang ada beli coupon nih, sila la bagi coupon dia kat sesapa ekk.. mak ke..gefren ke.. adik ke... kakak ke.. sapa² jerla yang korang suka nak bagi asaikan pompuan... untuk yang nih I dapat save up to RM 250... wow... berbaloi²....

Untuk bonus yang ketiga, I dapat detoxification & Slimming Program selama 75 min... memandangkan I nih da sedia slim I di suggestkan untuk buat jugak tapi untuk buang toksin jer la... hehehe.. untuk program nih I dapat save up to RM 680 taw... huhuhu extravaganza!

Bonus yang ke empat, I akan  dapat free slim bath shower gel (200ml)... memandangkan I kan da memang sedia slim... so, I memang takkan pakai la shower gel nih... nanti takut makin slim plak.. hehehe... shower gel nih akan jadi habuan my sis la nampak nya.. untung kan???? so, korang leh tengok gambar yang kat bawah.. 

ini lah dia rupa coupon yang I beli dengan harga RM 29.90 shj

nih pown bonus² yang I citerkan kat atas tadi

Untuk promosi nih jugak, Mayfair ada menawarkan 2 pakej.. iaitu pakej A dan Pakej B.... di mana pakej A menawarkan Slim Medic Spot 15 sessions yang hanya berharga RM 350 manakala pakej B plak menawarkan Slim Full Body 15 sessions dengan harga RM 399... korang kalau nak taw leh refer gambar yang kat bawah nih...

Pakej A & B yang di tawarkan oleh Mayfair
Last but not least, dengan harga coupon RM 29.90 yang I beli, I dapat 1 exclusive card which is ada 2 offer yang diberi iaitu Offer A, anda akan dapat 50% off untuk a la carte service. untuk offer nih u all akan received 50% off when purchase any 1 Mayfair a la carte services at normal price.

Untuk offer B plak, if u all buy 1 get free 1 a la carte service... untuk offer nih if u all purchase any Mayfair service of choice and receive another service of equal or lesser value absolutely FREE

this is exclusive card yang di beri untuk Pakej A & B
This promotion coupons valid until February 29, 2012 and no cash value...

2 comments:

Pretty Ryna said... [Reply]

xsabaq nk pi buat treatment ni

eMMa cahaYa Qaseh said... [Reply]

hehehe... sama la.. emma pown tak sabaq nak pi wat treatment...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.::Tabung nak gi Holiday::.

Leave ur name and ur blog link here, i'll visit u back.. tq =)